Skicklighetsspel 145478
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Skicklighetsspel 145478

Skicklighetsspel 145478
  • A
  • B
5,88 € (inkl. moms) 4,70 € (exkl. moms)
Inkl. moms
Barnen förtjänar det bästa, därför vill vi presentera Skicklighetsspel 145478, perfekt för alla som söker kvalitetsprodukter för barn! Köp till bästa priser!
  • Material: Metall
  • Mått ca: 7,3 x 9,8 x 3 cm
S1410872
3650 objekt
4899888129936

Återbetalningspolicy

Tänk på att hanteringsprocessen kan pågå i flera veckor.

Hur lång är garantiperioden? Du måste returnera produkter inom 48 timmar efter leverans för full återbetalning. Vi betalar också returfraktkostnaderna om returen är ett resultat av vårt fel (du har fått en felaktig eller defekt artikel etc.).

Garantin täcker tillverkningsfel och täcker under inga omständigheter slitage eller missbruk. Vi returnerar bara pengarna från produkter som har fabriksfel, så du bör inspektera de som visar några tecken på slitage eller skador noga. I händelse av skadad förpackning eller kurertätning returneras inte 100% av produktens värde. Därför är det viktigt att vi rekommenderar våra kunder att skydda de returnerade varorna med en extra kartong för att inte skada produktens egen förpackning.

När produkterna har mottagits kommer TutifruityTSS att analysera var och en av dem och när alla har verifierats kommer en ersättning eller återbetalning att göras, efter behov.

Tutifruity köper inte tillbaka retur av produkter i perfekt skick

I vilka fall återbetalar inte Tutifruity 100% av produktens värde? Om produkten har tydliga tecken på missbruk, omotiverad skada eller kommer i dåligt skick;

Om produkten returneras utan förpackning, med en skadad förpackning eller med transportetiketter som gör förpackningen oanvändbar - kommer 50% av produktens värde att diskonteras; och

Om produkten returneras med saknade delar eller tillbehör, eller om händelsebeskrivningen inte är riktig - återbetalas inte produkten.

Mycket viktigt: Ingen återbetalning kommer att göras för produkter som returneras till Tutifruity som inte är felaktiga eller vars beskrivning av händelse inte är verklig. De lagras i vårt lager och du får ett meddelande. Du kommer att ha sju dagar efter att du mottagit meddelandet för att bekräfta om du vill att produkterna ska returneras till din adress efter att du har betalat för fraktkostnaderna. Om vi ​​inte får någon bekräftelse eller betalning inom 7 dagar kommer produkterna att förstöras i ett återvinningscenter och Tutifruity accepterar inte något krav på produkterna under några omständigheter.

Vad händer om du eller din kund inte samlar in en beställning?

När en beställning inte hämtas av mottagaren returneras den till vårt lager. När den har mottagits i lagret hanteras den automatiskt av TSS-teamet och skickas sedan till administrationsavdelningen för att behandla betalningen.

Orderförsändelsen och returen till lagret medför transportkostnader som företaget eller personen som gjort beställningen måste betala för. Följaktligen kommer du att få en betalning som motsvarar orderavkastningen minus tvåvägs leveranskostnader.

Att erbjuda högsta kvalitet och bästa garanti är vårt engagemang för våra kunder. Alla varor är garanterade under en period av två år från leveransdatumet, förutom renoverade produkter som har 12 månaders garanti.

Vad ingår inte i garantin?Fel som orsakats av vårdslöshet, träffar, missbruk, manipulering, fel spänning eller installation, eller slitage ingår inte.

När det gäller datorprodukter täcker inte garantin borttagning av virus, programvaruåterställning av denna anledning eller ominstallering av hårddisken efter formatering.

Frakt

Vi kan skicka till nästan vilken adress som helst i världen. Observera att det finns begränsningar för vissa produkter och att vissa produkter inte kan skickas till internationella destinationer.

När du gör en beställning beräknar vi leverans- och leveransdatum för dig baserat på tillgängligheten för dina varor och de fraktalternativ du väljer. Beroende på vilken leverantör du väljer kan uppskattningar av leveransdatum visas på sidan med offert.

Observera också att fraktpriserna för många artiklar vi säljer är viktbaserade. Tyngden av något sådant föremål finns på dess detaljsida. För att återspegla policyn för de rederier vi använder kommer alla vikter att avrundas till nästa helpund.

  • "Excellent products and excellent service." - Josephine
  • "Excellent value. High quality products at reasonable prices." - Warren
  • "Outstanding customer service." - Jack
  • "You're the best! Thank you!" - Tatiana
chat Kommentarer (0)